Koffiemachines ‘Coffema’

Coffema koffiemachines

Belangrijk voor een goede koffie is de toebereiding. Of u nu filterkoffie, espresso of cappuccino kiest – alleen een goede machine haalt het beste uit de bruine bonen. Aangespoord door deze grondstelling verkoopt Coffema al meer dan 40 jaar professionele koffiemachines voor alle behoeften en wijdt zich met overgave aan het koffiegenot. Voor zijn vele tevreden klanten is het bedrijf uit Den Bosch een betrouwbare partner, die een uitstekende service en begeleiding biedt.

Op het gebied van filterkoffie, espresso en koffiespecialiteiten biedt Coffema een volledig assortiment manuele en volautomatische machines. In de loop der jaren heeft Coffema een aanzienlijke knowhow opgebouwd en de algemene ontwikkeling van de buitenhuis-koffiemarkt op belangrijke wijze mee beïnvloed. De naam staat voor innovatieve machinetechnologie in combinatie met een ongeëvenaarde support, die reikt van een normale reparatieservice tot computergestuurd onderhoud op afstand.

Nationale en internationale hotel- en restaurantketens, bars en cafés, luchtvaartmaatschappijen, systeemgastronomiebedrijven, warenhuisketens, fastfood-ketens en bedrijfskantines van gerenommeerde bedrijven behoren tot onze trouwe stamklanten, en ook alle belangrijke koffiebranders vertrouwen op de succesvolle samenwerking met ons bedrijf.

Een groot aandeel in de hoge tevredenheid van onze klanten heeft onze technische service, die voor 100% uit eigen medewerkers bestaat. Onze zeer goed geschoolde en uiterst gemotiveerde technici begeleiden onze klanten – vriendelijk, competent, overal. Het uitgebreide servicenetwerk draagt eveneens bij tot een optimale begeleiding van onze klanten, waar deze ook zijn.