Koffiemachines ‘Animo’

Animo

 

Animo heeft een grote lijn koffie apparatuur geschikt voor kleine en grote bedrijven. Van filter apparatuur, koffie-installaties, koffiecontainers tot en met machines met verse bonen, topping en cacao. Onderstaand een kleine selectie.

Animo Optibean3

De Animo Optibean is de ideale koffiemachine voor uw kantoor met verse bonen, topping en cacao. Een sieraad in uw bedrijf met het prachtige disign. De Led verlichting kan in vier kleuren worden ingesteld.

Pure koffiebeleving.

Voel je even barista met de OptiBean koffieautomaat. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat. Het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato….

Excellent Nederlands Design

De OptiBean koffieautomaat is gemaakt van kwaliteit, zoals de Swissmade grinder en het Italiaanse espressosysteem. Het design is strak, eigentijds en robuust. Herkenbaar Animo: modern roestvrij staal met subtiele details. Zoals de OptiLight (LED) verlichting – geheel naar eigen wens in te stellen. Ontworpen met gevoel voor smaak! Winnaar Good Industrial Design Award 2011!

Duurzaam Bovendien is de koffieautomaat in alles duurzaam. Roestvrij staal is onverwoestbaar en volledig recyclebaar. Alle componenten hebben een lange levensduur en de zelfdenkende Energy Save Mode zorgt voor minder  energieverbruik. De OptiBean heeft energielabel A+. Dit levert u jaarlijks een directe besparing op uw energienota. Dat is snel verdiend!

Animo Optivend 3TS instant koffiemachine

De OptiVend 3TS is ontwikkeld voor optimaal tapgemak. De koffieautomaat heeft een hoge capaciteit. Dat maakt het mogelijk om een thermoskannen te vullen, zonder dat de koffieautomaat in de opwarmstand gaat. Standaard is de automaat voorzien van een uitschuifbaar plateau, zodat u ook snel een kopje koffie kunt tappen. Deze Animo OptiVend is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar!

Veel variatie dankzij de drie (maximaal 6) canisters voor instant ingrediënten biedt deze koffieautomaat u veel keuzevariaties. Een sterke espresso, een cappuccino met volle schuimlaag, een Wiener melange en zelfs een soep. Nagenoeg elke drank kunt u snel en gemakkelijk bereiden. Ook heet water voor thee is natuurlijk direct beschikbaar.

OptiVend_TS_NG__Black_

 

Koffie installaties

Voor instellingen die grote hoeveelheden koffie gebruiken zijn diverse koffie-installaties beschikbaar.

Animo koffie installatie

Voor grote projecten en/of aanbestedingen werken wij direct samen met één van de adviseurs van Animo.

Voor de horeca leveren wij diverse espressomachines, koffiemolens en volautomaten.

 

Download hier onze pdf Animo Optibean of Animo Optivend

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.